Williams Cocktails

Williams Cocktails

Williams Cocktails was tijdens het creëren van hun cocktails gefocust op het thuis ontspannen en genieten van een echte cocktail.

Vanuit deze focus ontstond het concept van hun lokaal ambachtelijke blikcocktails - een idee dat al een tijdje aan het borrelen was in hun gedachten. Na zorgvuldige experimenten hebben ze hun recepten geperfectioneerd, en zijn hun cocktails in blik nu online verkrijgbaar bij Firande. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om te genieten van je favoriete cocktail vanuit het comfort van je eigen huis. Kies voor een kant en klare Margarita cocktail of de exotische Pornstar Martini.

Met hun kant en klare blikcocktails hebben ze gemak en smaak weten samen te voegen. Elke drank is vakkundig tot in de perfectie gemixt door een ervaren bartender. Helemaal klaar om in je favoriete glas te worden geschonken en te genieten van jouw favoriete cocktail. 

Maar naast dat ze zijn gegaan voor perfecte smaken, hebben ze er ook voor gezorgd dat ze de cocktails in blik lokaal kunnen produceren, waarbij ze de hoogste kwaliteitsnormen handhaven en hun gemeenschap ondersteunen. Bovendien zijn de blikjes die ze gebruiken volledig recyclebaar, zodat je met elke cocktail een milieuvriendelijke keuze maakt.

Ontdek de ultieme mix van gemak, smaak en duurzaamheid met hun heerlijke assortiment blikcocktails. Geniet van deze toffe en handige blikjes met heerlijke Margarita of Pornstar Martini van Williams Premium Canned Cocktails en roost op het creëren van onvergetelijke momenten, waar je ook bent!
Terug naar blog