Vinoos | The Real Wine Gum

Vinoos | The Real Wine Gum

Over The Real Wine Gum: de Kunst van Wijnmomenten. In de loop der jaren heeft Vinoos ontdekt dat een fles wijn aanzienlijk kan bijdragen aan het opwekken van échte gesprekken. Wanneer mensen vertragen, ontstaat er magie. Het zijn die momenten waarop je samen van een glas geniet en je met de mensen om je heen heerlijk kunt lachen. Het is het moment waarop je iemand aankijkt en beseft: jullie begrijpen elkaar. Dat ene idee dat een hele avond vol filosofische overpeinzingen kan ontketenen. Waarbij je samen met je hoofd in je handen verwonderd bent over het leven. Wow, onbetaalbaar!

The Real Wine Gum is ontwikkeld om deze momenten te creëren. Om de magie van een fles wijn te vangen in een eetbare vorm. Vinoos heeft samengewerkt met een chef-kok met een Michelinster en verschillende exclusieve aroma-ontwerpers. Het resultaat is een vegetarische, alcoholvrije luxe 'sip'. Voor iedereen toegankelijk. Geniet van zo'n magisch wijnmoment zonder een fles te hoeven openen.

De winegums van Vinoos zijn verkozen tot meest originele cadeautje en wij zijn het daar volledig mee eens; Het perfecte (brievenbus)cadeautje met een mooie boodschap; Proost!

De winegums zijn verkrijgbaar in de smaken Champagne, Rosé, Prosecco en Sparkling Rosé. Op zoek naar een kleinigheidje? Kies dan voor de prosecco mini winegums.

Terug naar blog